комори, витрини и СИСТЕМИ ЗА ЛАДЕЊЕ

 
 
 
 
 
 

КОМОРИ ЗА МЕСО, ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

 
Замрзнатата храна треба да се чува на -18°C или пониска. Ако температурата се издигне над -18°C, храната може да стане небезбедна или да се изгуби квалитетот. Намалувањето на температурата откако еднаш ќе се зголеми, не ја поправа настанатата штета.
 
 
 
 

РАЗЛАДНИ ВИТРИНИ (за маркети)

 
Разладни витрини за совршена презентација на вашите производи. Ги правиме во сите големини и форми!
Побарајте нè, го имаме вистинското решение за Вас.
 
 
 
 

разладни чилери (за вино, вода)

 
Нудиме првокласни разладни резервоари за складирање на течности, изработени и прилагодени според Вашите потреби.
 
 
 
 
 
 
 

ЗОШТО ДА НÈ ОДБЕРЕТЕ?

 
Еуро Фриго е искусна и реномирана фирма во својата област. Многубројните квалитетно завршени работи се сведителство на нашиот труд и посветеност да се справиме со сите предизвици.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

портфолио

 
 
 
 
 
 
 
 

контактирајте нÈ

 
Прашања? Коментари? Идеи?
Ве молиме пишете ни со пополнување на формата подоле.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*